templatemo

 

templatemoWelkom in onze nieuwe winkel !
Sinds 31 Juli 2012 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand aan het Sint Martinusplein 5 in Epe.
(naast de Wibra)

Onze inrichting maar ook de machines zijn compleet vernieuwd ! Wij zijn u graag van dienst.

Kom gauw een kijkje nemen in onze zaak !

 
 

Onze producten

 

Stomerij depot:
Sinds 4 jaar heeft schoenmakerij Hennekes  de service uitgebreid met een stomerij depot.
Na het sluiten van de stomerij aan de marktwand hebben zij het als depot overgenomen.
Wij merken dat de klant de schoenen en kleding graag combineert om onder 1 dak weg te brengen. Wij werken samen met Multinette uit Nunspeet en zijn blij dat het op ons pad is gekomen, zegt Anita.   

Wandelstokken
In de nieuwe winkel staat ook weer de standaard met wandelstokken in verschillende uitvoeringen. Op uw maat maken is geen probleem zodat het uw houding ten goede komt. In het assortiment heeft de schoenmakerij houten,opvouwbare licht gewicht en zelfs met anatomische handgreep. Is de dop van uw wandelstok versleten, dan kunt u ook bij de schoenmaker terecht.  

Klompen
Een leuk product in het assortiment zijn de houten design klompen.  Grappige kleuren, motieven en gewild bij  de dames in de tuin of in de zorg. Maar ook heel leuk om er zo mee te lopen.

Naamborden:
In de winkel ligt  een boek waar u uw naambord kan uitzoeken. Buiten staat een voorbeeld bord waardoor u de keuze voor u zelf makkelijker kan maken. Het bedrijf Graphic Sign heeft een computer programma ontwikkeld waardoor de dealer de klant kan laten zien hoe eventueel de keuze qua lettertypes, kleuren enz. zou uitvallen.
Het bedrijf heeft intussen het programma zo aangepast dat u zelfs thuis op u gemak uw keuze zou kunnen maken .
www.mijnnaamplaat.nl
Vind u het leuk om een naambord cadeau te geven maar weet u niet zeker of de verrassing die u uitkiest wel geslaagd zal zijn, dan kunt u bij de schoenmakerij ook terecht voor cadeau bonnen.
Voor bedrijven is het zelfs mogelijk een naambord te laten maken met eigen logo.
Voor meer vragen kunt u gerust contact opnemen met de schoenmakerij zodat zij u kunnen helpen en adviseren voor een mooi  “plaatje” De meeste naamborden hebben een snelle levertijd van 1 a 2 dagen.

Dog tags:
Een handig maar zeker een trendy product met uw eigen tekst of naam of evt. allergieën op te zetten. Deze plaatjes worden geleverd incl. ketting.
U kunt  keuze maken uit een enkel  id plaatje, een dubbele of een Dutch army tag
U kunt het plaatje zelfs voorzien met een foto van evt uw kind,auto,dier enz.
De levertijd van de plaatjes is  1 a 2 dagen. Deze plaatjes kunt u alleen in de winkel bestellen.

Sleutels
Een product waar iedereen mee te maken heeft. Is het niet voor je fiets, huis of caravan dan wel voor je auto ,postbus of misschien wel scooter.
Bij de sleutelservice van Hennekes kan u terecht voor vele soorten sleutels.
Ik zeg wel eens tegen de klanten dat Gert ze blind kan vinden op het bord. Ik vind dat zo knap ,zegt Anita . Of hij probeert er altijd wel iets op te vinden om een profiel te pakken die er evt op past. Een extra sleutel is nooit weg want een nieuw slot is altijd duurder.
Autosleutels hebben in de loop der jaren de nodige veranderingen doorstaan. Om diefstal tegen te gaan zijn de auto’s voorzien van startonderbrekers. Zo is Gert ook meegegaan in de tijd, om de transponders te kunnen dupliceren. Meestal kan u wachten op uw sleutel en in sommige gevallen hebben zij zelfs u auto even nodig.
Informeert u gerust voor de prijzen bij sleutelservice Hennekes.
Sleutelhangers met automerken en andere leuke afbeeldingen hebben ze nog steeds. Nieuw in het assortiment zijn
de hangsloten van titanium van het merk Abus. Licht gewicht en oer sterk.

Inlegzolen:
In de nieuwe winkel is er 1 wand geheel ingericht met verschillende inlegzolen.
Voor elk wat wils. Badstof, voorvoetsteun, leren, warmte enz.
Uiteraard staat het team voor u klaar om het nodige advies te geven wat bij u past.
Een heel “goed lopend” product is de Bio Carat zool
Een comfortabel voetbed voorzien van een leren dek .Geschikt voor vrijwel iedereen. Ideaal bij problemen als vermoeide voeten,pijnlijke drukpunten,doorgezakte voorvoeten en hielpijn. Met deze zool word lopen weer een plezier
Pedicare
Mocht u erg transpirerende voeten hebben,wat voor u en anderen erg vervelend kan zijn, maar ook voor uw schoenen ,raad uw schoenmaker u Pedicare aan. U hoeft maar 4 dagen na het voeten wassen, uw voeten in te smeren en daarna maar 1 keer per week. U word erg blij van deze tip!!! Verkrijgbaar bij uw schoenmaker.

Hielspoor:In het assortiment van inlegzolen heeft uw schoenmaker ook siliconen hielkussens. Deze hebben een blauwe spot waardoor uw pijnklachten worden verlicht. De siliconen vangen de schokken tijdens het lopen op zodat uw klachten sneller zullen over gaan.

Fournituren en onderhoud:U vind in de winkel een zeer ruim assortiment aan onderhouds middelen voor uw schoenen, jassen en tassen.Voor de schoencrème verkoopt Hennekes het merk Collonil. De grotere schoenmerken werken ook met dit product. De kleuren gaan met het mode seizoen mee en kwalitatief een sterk product. De schoenen water en vuilafstotend maken hoort ook bij het onder houd ,zeker met de Nederlandse weeromstandigheden. Ook geschikt voor gore-tex schoenen.Om uw schoen netjes aan te trekken adviseert de schoenmaker u om een schoenlepel te gebruiken. Dit voorkomt het intrappen van de hiel zodat uw hielvoering minder snel slijt. Je hebt de schoenlepels in verschillende lengtes en zelf in een leuke vogel uitvoering die u makkelijk op zijn plaats kan hangen.

Riemen:In de loop der jaren is de schoenmakerij zich gaan uitbereiden met mooie  betaalbare lederen riemen.De kleuren van deze tijd zoals rood, groen, blauw enz hangen ook aan prachtige riemen molens in de winkel.De wereld riem, een mengeling van verschillende leer soorten, is een echte blikvanger,Wij merken aan de klanten dat een riem een echt sieraad is geworden. Mooi matchend bij de schoenen die de heren en dames dragen. De klant neemt meestal al de schoenen mee om een passende riem erbij uit te zoeken, aldus Hennekes .Mocht een riem te lang zijn dan is inkorten geen probleem. Gaatjes erbij te laten maken is bij uw schoenmaker service. Wij hebben daarvoor wel een “goede doelen potje” op de toonbank staan zodat we graag willen dat onze service aan het goede doel gedoneerd word. In dit geval hebben wij gekozen voor de kankerbestrijding.

Seizoens produkt. En voor de gladde wegen heeft uw schoenmaker de  yaktrax  walker in het assortiment. Een soort van sneeuwkettingen voor uw schoenen. Door de ANWB als beste getest 2011 .Deze kunt u uit 4 verschillende maten kiezen of evt. de yaktrax pro. De pro heeft een extra klittenband over de wreef voor de stevigheid.
En voor de sneeuw/regen niet vergeten om uw schoenen extra te behandelen met vuil en waterafstotende spray!!!
Speciale sokken voor bloedvaten vernauwing:
Al jaren in het rek van de sokken liggen deze speciale sokken voor de bloedvaten. Een bundel van 3 voor maar € 5.95

Voor de foto's van alle producten, klik hier.

 

free flash website

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 09:00 t/m 18:00 uur
Vrijdag 09:00 t/m 21:00 uur
Zaterdag 09:00 t/m 17:00 uur

Schoenmakerij & Sleutelservice Gert Hennekes
Sint Martinusplein 5
8161 ED Epe
Tel: 0578-615476

KLIK HIER VOOR ONZE LOCATIE

Dan nog dit ....

Al jaren werkt de schoenmakerij samen met

Neijenhuis schoenen & sport    
Dorpstraat 41 Vaassen   

 

Als u niet de tijd of de mogelijkheid heeft om naar Epe toe te komen dan kunt u uw reparatie inleveren  bij deze adressen. Er word dan voor u gereden en u kunt het daar ook weer gerepareerd ophalen. Gemak dient de mens.    

Verwijzingen