templatemo

 

templatemoWelkom in onze nieuwe winkel !
Sinds 31 Juli 2012 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand aan het Sint Martinusplein 5 in Epe.
(naast de Wibra)

Onze inrichting maar ook de machines zijn compleet vernieuwd ! Wij zijn u graag van dienst.

Kom gauw een kijkje nemen in onze zaak !

 
 

Over ons

 

Historie:
Schoenmakerij en sleutelservice Gert Hennekes bestaat dit jaar 13 jaar. Gert is al 30 jaar in het vak als schoenhersteller waarvan 25 jaar in Epe.
In 1999 hebben Gert en Anita de zaak overgenomen van Jan Molema waar Gert al 12 jaar in dienst was. Gert was daarvoor werkzaam in Apeldoorn bij dr. Shoe.

Na de opleiding van schoenhersteller heeft Gert de nodige cursussen gedaan om schoenen aan te passen voor mensen met een beenlengte verschil. Een hak/ zoolverhoging maakt hij al de nodige jaren voor zijn klanten.

De winkel is in de loop der jaren breder geworden in het assortiment en 4 jaar geleden hebben Gert en Anita besloten om ook de service uit te bereiden met een  stomerij depot.

Door de jaren heen heeft er ook een verandering van personeel plaatsgevonden.Gert heeft zich aangemeld als leermeester voor leerlingen schoenhersteller. Qua personeel heeft er  de nodige verschuivingen gegeven omdat Ernst en Hilco zich graag na hun opleiding verder wilden ontwikkelen. Ernst is een goed lopend bedrijf gestart in Zwolle en Hilco is in de orthopodie beland. We werken nu samen met Wilco, hij heeft net de opleiding afgerond, aldus Gert.

Gert heeft zich ook aangesloten bij de Vakgroep Schoen Specialisten ( VSS).Samen staan zij sterk met gezamenlijk inkopen en intussen heeft de groep een eigen huismerk gecreëerd.
Een schoenmaker kan zich ook aanmelden bij de schoenmakersgilde om de originele materialen van bv van Bommel en van Lier te mogen gebruiken. Je word hier speciaal voor gekeurd. Gert heeft vanaf het begin als eigen ondernemer het certificaat op zijn naam staan.

In de afgelopen 30 jaar ,"zegt Gert", is er veel veranderd. Vroeger werkte je alleen met leer of rubber en tegenwoordig is de maakwijze en materialen van de schoenen erg veranderd zodat het er niet altijd makkelijker op geworden is. Ondanks dat vind ik het werk nog steeds leuk en sommige dingen gewoon nog steeds uitdagend. Het enige nadeel van een ondernemerschap vind ik alleen die rompslomp en papparassen om het bedrijf heen. Ik zeg maar zo: "schoenmaker blijf bij je leest".

Als ondernemer heeft hij zich ook aangesloten als bestuurslid van de ondernemersvereniging Epe. Terwijl hij ook al jaren in het bestuur zit van de marktwand. Het voordeel als bestuurslid is dat je  alle krachten gaat bundelen om Epe met verschillende activiteiten ,een geheel jaar door, goed op de kaart kan zetten. En het vrije parkeren proberen we er ook in te houden.

 

 

 

free flash website

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 09:00 t/m 18:00 uur
Vrijdag 09:00 t/m 21:00 uur
Zaterdag 09:00 t/m 17:00 uur

Schoenmakerij & Sleutelservice Gert Hennekes
Sint Martinusplein 5
8161 ED Epe
Tel: 0578-615476

KLIK HIER VOOR ONZE LOCATIE

Dan nog dit ....

Al jaren werkt de schoenmakerij samen met

Neijenhuis schoenen & sport    
Dorpstraat 41 Vaassen   

 

Als u niet de tijd of de mogelijkheid heeft om naar Epe toe te komen dan kunt u uw reparatie inleveren  bij deze adressen. Er word dan voor u gereden en u kunt het daar ook weer gerepareerd ophalen. Gemak dient de mens.    

Verwijzingen