templatemo

 

templatemoWelkom in onze nieuwe winkel !
Sinds 31 Juli 2012 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand aan het Sint Martinusplein 5 in Epe.
(naast de Wibra)

Onze inrichting maar ook de machines zijn compleet vernieuwd ! Wij zijn u graag van dienst.

Kom gauw een kijkje nemen in onze zaak !

 
 

De Verhuizing

 

De  verhuizing

Na 25 jaar aan de marktwand gestaan te hebben kwam er in oktober 2011 de vraag of wij niet wilden gaan verhuizen naast de Wibra.

Toen was het nog niet eens bekend dat het St.Martinusplein zou gaan heten. We hebben er goed over nagedacht, ook betreffende de aankomende plannen met de Marktwand. De voors en tegens op papier gezet, en we kwamen er al gauw achter dat er voor ons eigenlijk niks in de weg stond.
De  nodige nachten niet geslapen, toch de knoop maar door gehakt. Ja wij gaan verhuizen! Gert kreeg wel een brok in zijn keel want hij staat er van de 30 jaar schoenmaker zijn, al wel 25 jaar op die plek. Hij heeft de  grote verbouwing van 1993 zo duidelijk nog in zijn geheugen. Voor die tijd was de winkel zo klein dat de koffie boven de toiletpot werd gezet. We zijn er wel over eens ondanks dat Jan Molema ons een prachtige zaak had verkocht, dat we nu alles na onze eigen hand mochten gaan zetten. De tijd is erg snel gegaan en er moest nog heeeeel veel geregeld worden in een wel hele korte tijd.

Zoals , nieuwe machines, nieuw interieur,stroom,licht,airco,vloer, belettering, noem maar op. Met een geweldig team om ons heen van verschillende bedrijven die ons hebben gesteund, is het geworden zoals het is wat wij in gedachten hadden. Wij zijn alle bedrijven ook zeer dankbaar.

Het nieuwe interieur en machines zijn helemaal aangepast aan het energiegebruik, maar ook arbeidstechnisch voldoen ze aan de hoogste eisen.
Zo zijn de machines in hoogte verstelbaar om de juiste houding aan te nemen, en een stoel verbonden aan de machine om het lange staan te verminderen. Voor het licht hebben we voor led gekozen. Langere levensduur en zuiniger. Tevens werd extra aandacht geschonken aan de lijm afzuiging. Dit kan onze gezondheid alleen maar ten goede komen zegt Gert. Dat was natuurlijk het voordeel van opnieuw beginnen.
In de begin jaren aan de Marktwand hadden we maar een oppervlakte wat wel erg klein was. In ’93 werd dat 60 vierkante meter en nu ongeveer 70. Nu hebben we meer ruimte om al het voorraad van materialen en fournituren op te ruimen.

free flash website

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 09:00 t/m 18:00 uur
Vrijdag 09:00 t/m 21:00 uur
Zaterdag 09:00 t/m 17:00 uur

Schoenmakerij & Sleutelservice Gert Hennekes
Sint Martinusplein 5
8161 ED Epe
Tel: 0578-615476

KLIK HIER VOOR ONZE LOCATIE

Dan nog dit ....

Al jaren werkt de schoenmakerij samen met

Neijenhuis schoenen & sport    
Dorpstraat 41 Vaassen   

 

Als u niet de tijd of de mogelijkheid heeft om naar Epe toe te komen dan kunt u uw reparatie inleveren  bij deze adressen. Er word dan voor u gereden en u kunt het daar ook weer gerepareerd ophalen. Gemak dient de mens.